SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES AMPLIADES, CLICA A SOBRE DE LA FOTOGRAFIA CORRESPONENT.

24/12/10

21/12/10

ELS MILLORS GOLS D'EN FERNANDO LLORENTE

ELS MILLORS GOLS D'EN FERNANDO LLORENTE

ELS MILLORS GOLS D'EN FERNANDO LLORENTE

16/12/10

ARA SÍ PENJO EL CISTELL (temporalment, és clar) 18.12.10

Definitivament, avui penjo el cistell per unes quantes setmanes... La situació està tan al límit que no compensa sortir. Avui he agafat 6 o 7 pinetells, alguns rossinyols de pi, unes quantes llengües de bou i uns quants rossinyols, però de debò que la cosa està molt i molt difícil. Bones festes i fins l'any vinent. A partir d'ara reiniciaré les entrades sobre el bolet de la setmana, bolets rars, acudits boletaires, dites boletaires, etc.

11/12/10

COMIAT DELS BOLETS DE TARDOR? 11.12.10

Malgrat la collita d'aquest matí (trompetes de la mort, alguns rossinyols i un pinetell), s'ha d'acceptar que la temporada es dóna per acabada perquè costa tant fer un bon cistell que podríem dir que els bolets de tardor s'han acomiadat de nosaltres fins l'any vinent. Sempre és trist acomiadar-se d'un ésser estimat, però, gràcies a Déu, el proper any tornarem a tenir el bolet entre nosaltres. De tota manera, no diria jo que el proper cap de setmana no faci una escapadeta al bosc per acomiadar-me definitivament...

10/12/10

DARRERA ENQUESTA. Resultats i comentari 10.12.10

Els resultats de l'enquesta es poden veure clarament en aquest gràfic. Està clar que el rovelló ha guanyat "de carrer", però penso que gran part d'aquesta victòria es deguda a que molts dels votants no tenen clara la diferència entre el pinetell i el rovelló. Jo no diré quina és la meva preferència, però sí puc dir que és exagerada la diferència de vots. Que cadascú agafi i mengi els que més l'agradin. Tots dos són molt bons...

8/12/10

ELS MÉS VALENTS DEL BOSC. 8.12.10

Encara queden alguns bolets valents que es ressisteixen a desaparèixer. En Miquel i jo hem agafat avui dos cistells de rossinyols de pi (camagrocs) ben bonics. No crec que els hi resti molta vida, però de moment encara se'n troben.

4/12/10

ROSSINYOLS DE PI a 5 graus sota zero. 4.12.10

Què bé que s'estava al bosc a 5 graus sota zero! Temperatura ideal i una bona carregada de rossinyol de pi. Els pocs pinetells que he trobat estaven quasi tots ben glaçats i ben tocats. Només tres de sencers.



 
Boletaire Gironí és un bloc d'en Ferran Arizcun. Amb tots els drets reservats.